ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ ОД БИОФЛОР

04.03.2012

      Калифорниските црви се големи љубители на органските материи, посебно на оние кои се богати со целулоза. Тие со сигурност можат да ги решат проблемите со орг

04.03.2012

      Калифорнискиот црв иако со мали димензии 6-8 см. и тежина нешто помала од еден грам, со своето невероватно темпо на размножување продуцира количина на протеин

04.03.2012

      - Изметот од стока или арското (стајското) ѓубре е природно живеалиште на калифорни ските црви. Посебна вредност представува изметот од стока која се храни и

БИОФЛОР

 ПРВО  РЕГИСТРИРАНО ОРГАНСКО ЃУБРИВО ВО МАКЕДОНИЈА

Bioflor siseБиофлор е течно  микробиолошко органско ѓубриво подготвено од база на ѓубре од калифорниски црви.

ПОЗДРАВИ РАСТЕНИЈА, ПОГОЛЕМ РОД И ПОВКУСНИ ПЛОДОВИ

Биофлорот ја обезбедува и балансира исхраната на растенијата на сосема поинаков начин во однос на класичните ѓубрива.

Почвата и воздухот се неисцрпен извор на сите макро и микро елементи потребни за растот и развојот на растенијата.

Најголемиот дел од овие елементи се во недостапни форми за растенијата. Микроорганизмите од Биофлорот недостапните форми на минерали од почвата и воздухот ги трансформираат во лесно достапни форми за растенијата.

 

 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ...

Прикажи # 
ХЕМИСКИ АНАЛИЗИ Напишано од www.bioflor.com.mk 7161
МИКРОБИОЛОШКИ АНАЛИЗИ Напишано од www.bioflor.com.mk 7214
ЗОШТО „БИОФЛОР“ Напишано од www.bioflor.com.mk 7391
УПОТРЕБА НА БИОФЛОРОТ КАЈ ЖИТНИТЕ РАСТЕНИЈА - ОРИЗ Напишано од www.bioflor.com.mk 7020
УПОТРЕБА НА БИОФЛОРОТ ВО ЛОЗАРСТВОТО Напишано од www.bioflor.com.mk 8038
УПОТРЕБА НА БИОФЛОРОТ ВО ОВОШТАРСТВОТО Напишано од www.bioflor.com.mk 8305
УПОТРЕБА НА БИОФЛОРОТ КАЈ ГРАДИНАРСКИТЕ КУЛТУРИ Напишано од www.bioflor.com.mk 8861
ВЛИЈАНИЕ НА БИОФЛОРОТ ВРЗ ПЛОДОВИТЕ Напишано од www.bioflor.com.mk 6459
ВЛИЈАНИЕ НА БИОФЛОРОТ ВРЗ РАСТЕНИЈАТА Напишано од www.bioflor.com.mk 3266
ВЛИЈАНИЕ НА БИОФЛОРОТ ВРЗ ПОЧВАТА Напишано од www.bioflor.com.mk 5082
ОПШТО ЗА БИОФЛОР Напишано од www.bioflor.com.mk 3568

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Телефон:
+389 76 39 55 99

 E-пошта:


Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

twitter youtube flickr facebook

logobioflor

СТАТИСТИКА на биофлор

Имаме присутни 24 гости и нема членови

Посетеност на биофлор

Број на гледања на артикли
222293