ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ ОД БИОФЛОР

04.03.2012

      Калифорниските црви се големи љубители на органските материи, посебно на оние кои се богати со целулоза. Тие со сигурност можат да ги решат проблемите со орг

04.03.2012

      Калифорнискиот црв иако со мали димензии 6-8 см. и тежина нешто помала од еден грам, со своето невероватно темпо на размножување продуцира количина на протеин

04.03.2012

      - Изметот од стока или арското (стајското) ѓубре е природно живеалиште на калифорни ските црви. Посебна вредност представува изметот од стока која се храни и

 

 

 

* При производство на лозови калеми пред садење се става 600 - 700 гр. бихумус на м2

* При садење на лозови насади на една садница се става 300 - 400 гр. биохумус.

* Прихранување на лозови насади се врши со 1 - 3 кг. биохумус по садница во зависност од староста на лозата: до 5 год се става1 кг; од 5 - 10 год. 2 кг. и преку 10 год. се става 3 кг.

* Во пролет препорачуваме и 2 фолијарни третирања

* Каде има систем капка по капка есенското ѓубрење ке биде со Биофлор

*Полниот род кај новите насади кои се третират со биохумус и Биофлор стасува порано за една година.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Телефон:
+389 76 39 55 99

 E-пошта:


Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

twitter youtube flickr facebook

logobioflor

СТАТИСТИКА на биофлор

Имаме присутни 13 гости и нема членови

Посетеност на биофлор

Број на гледања на артикли
222286